Gratis verzending op alle bestellingen in België In Nederland!

Onze Missie

Honua is het Hawaïaanse woord voor planeet en beademt dan ook helemaal onze missie en waarden.

Honua werd opgericht om mensen de kans te geven om op een duurzame manier door het leven te gaan en om mensen te inspireren tot een gezonder leven. Met onze producten kan jij sustainability in je dagelijks leven integreren en dit terwijl je je waant op vakantie met jouw kokosnoot in de hand.

Onze Missie

Elk jaar produceert de mens 270 miljoen ton aan plastic afval. Hiervan komt jaarlijks 8 miljoen ton in onze natuur terecht. Met Honua gaan wij de strijd aan tegen de vervuiling van onze planeet door plastic afval. Dit willen we bereiken door onze Honua familie te inspireren om op een gezonde, milieubewuste en vooral plastic-vrije manier te leven.

Onze waarden

Onze waarden van gezonder leven en ons inzetten voor een gezondere planeet dragen we mee in elk deel van Honua. Onze Honua familie inspireert ons elke dag om ons in te zetten voor jullie en voor onze planeet.

Een gezondere planeet

Met Honua streven wij ernaar om onze afval te beperken. Onze coconut collectie wordt gemaakt van de schalen van kokosnoten die normaal gezien op de afvalberg terecht komen. Door onze producten te kopen, zorgen jullie ervoor dat we die afvalberg steeds kleiner kunnen maken. En je krijgt er leuke coconut bowls, kaarsen en meer voor terug!

Door natuurlijke materialen te gebruiken, vervangen we daarbovenop de plastic productie. Wij zetten elk jaar doelen voor onszelf om zo veel mogelijk plastic uit de wereld te helpen met onze producten.

Teruggeven

...aan onze planeet

Van de kokospalm tot bij jouw thuis zetten we in op sustainability. Want behalve een merk is Honua ook een initiatief om terug te geven aan onze planeet. Naast het gebruik van duurzame producten realiseren we dit door in te zetten op duurzaam transport naar België en Nederland. We bieden een CO2-neutrale verzending aan waarbij je een paar extra euro’s betaalt om de CO2-uitstoot van je bestelling te neutraliseren.

En we gebruiken ook duurzame verpakking. Onze producten worden verpakt in gerecycleerd karton en is uiteraard volledig plastic vrij!

Maar we gaan nog een stapje verder. Door samen te werken met de organisatie One Tree Planted, draagt elke bestelling bij Honua bij tot de herbebossing vana onze prachtige Aarde! Voor elke bestelling bij Honua planten wij één boom in gebieden die getroffen zijn door bosbranden, industriële ontbossing of andere rampen die onze planeet treffen.

...aan goede doelen

Omdat wij dankbaar zijn voor elke aankoop door onze Honua familie willen wij dank uiten. Dit realiseren we door een deel van onze opbrengst te geven aan een goed doel dat zich inzet voor het behoud van onze planeet. We geven aan goede doelen die zich inzetten voor de preservatie van bedreigde diersoorten, zoals olifanten, oerang-oetans en gorilla’s, en aan goede doelen die zich inzetten voor het schoonmaken van onze oceanen en het preserveren van onze wouden. Zo draagt elke bestelling die jij bij Honua plaatst bij aan een betere planeet.